itulau_fanua

I le fa'asologa lata mai o tau o u'amea, fa'atasi ai ma le fa'ate'ia o le lumana'i na pa'ū, o le fefa'ataua'iga o maketi fa'atauva'a e vaivai, ua faasolosolo malie ona fa'avaivaia i se taimi lata mai.

I le fa'asologa lata mai o tau o u'amea, fa'atasi ai ma le fa'ate'ia o le lumana'i na pa'ū, o fefa'ataua'iga o maketi fa'atauva'a e vaivai, ua faasolosolo malie ona fa'avaivaia i se taimi lata mai.Faatasi ai ma le fesuisuiai faifaipea o le faʻamaʻi, o fefaʻatauaʻiga i le tele o nofoaga ua faʻatapulaʻaina, ma ua uma le taimi o totoe mo le vaitau maualuga.

O lea la, o a mea e aafia ai le tau o le sila?O le vaitau lenei na matou fa'avasegaina ai mea e fa'aaafia ai le tulaga o tau o u'amea.Va'ai.Matou te iloa uma o le fefaʻatauaʻiga o uʻamea ma isi mea mata e mafai ona faia i le taimi lava lea.Ae ona o le tua ma luma o le faʻamaʻi, o le tele o nofoaga e eseese tikeri o aʻafiaga, i lalo o le faʻamalosia o le faʻamaʻi puipuia ma le pulea, o le aotelega o felauaiga ua matua aʻafia, o le tele o pisinisi uʻamea e tatau ona taofi.

Aemaise lava, i le avea ai o se vaega taua o le gaosiga o le uamea, ua aafia foi Hebei i le faamai, e pei o Handan, Qinhuangdao ma isi vaega o le itulagi o loo i ai pea i le faatinoga o le pulega, ina ia le lelei fefaatauaiga uamea, o le a tuusao. aafia ai le tuuina atu o uamea, o le a aafia ai foi le tau o uamea.https://www.sdxhsteel.com/stainless-steel-pipe/


Taimi meli: Me-30-2022