itulau_fanua

Fa'amanuiaga a le Kamupani

Ua ausia e le matou kamupani le galulue faatasi mo se taimi umi ma fale uamea tetele e pei o Tangshan Iron and Steel Co., Ltd., Shougang, Chenggang, Yangang, Baotou Iron and Steel Co., Ltd., Tangshan medium and heavy plate Co., Ltd. .ma Hebei Jingye iron and Steel Co., Ltd. ma ua atiina ae e avea ma se tele-fua vevela-taai uʻamea ma feololo ma ipu mamafa pisinisi fefaʻatauaʻiga i Tangshan.

O lo'o i ai i le kamupani le fa'asologa o le CNC uncoiling, leveling ma le shearing production lines ma seti se sefulu o mea fa'apipi'i, lea e mafai ona tu'uina atu auaunaga atoatoa o le fa'avasegaina ma le shearing, fale teu oloa ma logistics e tusa ai ma mana'oga o tagata fa'atau.

I le avea ai o se atinaʻe muamua o loʻo faʻatinoina i meaʻai ipu, ua faʻavaeina e Xinhe ona tulaga lelei e ala i taumafaiga le faʻafefe.I le 2015, o loʻo faʻatatauina o le aofaʻi o fefaʻatauaiga o le a sili atu i le 600000 tone ma o le tupe maua o le a 1.8 piliona yuan.

O le kamupani e faʻamaoni ma faʻatuatuaina ma o loʻo i ai se mamanu mautu maketi.O ana oloa e masani ona faʻatau atu i Beijing, Tianjin ma Hebei, i matu sasaʻe, ogatotonu, Saina i Saute, i matu sisifo, sautesisifo, Southeast Asia, Sasaʻe Tutotonu ma Aferika.

I le avea ai o se atinaʻe muamua a Xinhe o loʻo faʻatautaia oloa ipu, ua faʻamautuina ona tulaga lelei e ala i taumafaiga le faʻaaogaina.Faʻailogaina i le faʻatulagaina o galuega fou, o le atinaʻeina o le kamupani ua ulufale atu i se tulaga fou.I le tauvaga maketi, o le a faia e le kamupani zhongxinhe ni sao fou i le atinaʻeina o le tamaoaiga ma agafesootai e ala i lona lava lelei ma le faʻaauauina o le atinaʻe!


Taimi meli: Mati-08-2022